Garantert julestemning


Vi er i et kongerike i eventyrland. Her fins utenisser, innenisser, snøfnugg og røvere. Og ikke minst prinsesse Gulltopp. Den lille prinsessen vil ha den ekte julestjernen på treet når det blir jul, den som lyser så vakkert på himmelen. Hun går ut i vinterkulda på julenatten for å lete etter julestjernen, og blir borte.

Kongen blir rasende og kaster en forbannelse over julestjernen som gjør at den slukner. Bare Gulltopp kan få den til å skinne igjen. Mange år senere dukker en unge kvinne som heter Sonja opp på slottet. Da hun får høre den triste historien, vil hun gjøre alt hun kan for å finne prinsesse Gulltopp og få julestjernen til å skinne igjen.

Med over 50 aktører, store og små, blir dette en opplevelsesrik familieforestilling. Slik har du aldri sett den norske juleklassikeren før.

Forestillingen hadde premiere 25.november 2017 og spilte for utsolgte hus og mer enn 5500 publikummere. Forestillingen ble også svært godt mottatt av et samlet pressekorps. Les hva anmelderne skrev om forestillingen her:https://www.turneteatret.no/ny...

Forestillingsdetaljer
Av: Sverre Brandt
Musikk: Johan Halvorsen
Regi: Ane Aass
Scenograf: Monica Nestvold
Kostymedesign: Jenny Hilmo Teig
Koreograf: Hulda Vestvik
Musikalsk leder: Ola Wist Holmen
Mask - og parykkdesigner: Leo Thörn
Lyd og lys: Turnéteatret i Trøndelag
Med:
Sonja:Synne Ørsleie
Greven:Tore B. Granås
Ole:Edvard H. Pettersen
Petrine:Sandra P. Storhaug
Kongen:Rolf Erik Lyng
Julemannen: Levin Nestvold Jr.
Heksa: Eva Gun Tromsdal