Knutsen og Ludvigsen

Knutsen og Ludvigsens elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser.

Knutsen og Ludvigsens elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser.

17. september - 20. oktober

Forestilling • Barn og Familie

Knutsen og Ludvigsen er to fyrer som bor i en tunell. De har en grevling i taket. De synger og spiller og er uenige om det meste, men når verden er skummel og tøff, står de side om side.

Alt er som det pleier for de to trubadurene, inntil en konduktør plutselig dukker opp, inne i deres tunell!

Forestillingen om Knutsen og Ludvigsens elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser.

Dette er en av de sjeldne forestillingene absolutt hele familien kan oppleve sammen og føle seg like truffet av. Det er morsomt, gjenkjennelig, rart og fylt av sanger som vi elsker å synge.

Forestillingen handler også om det lille menneskets kamp mot myndighetene, om å overvinne frykt og tørre å stå opp mot noe som er større enn deg selv.

ELSKET AV FLERE GENERASJONER

Knutsen og Ludvigsen er elsket av flere generasjoner, og de yngste har blitt kjent med dem gjennom animasjonsfilmen fra 2015. Når Turnéteatret i Trøndelag gir seg i kast med Knutsen og Ludvigsen, tar vi dem tilbake dit det hele startet for snart 50 år siden; på scenen.

«"Dette er en forestilling som det er verdt å få med seg. Det blir nok rift om billettene."»

Roger Rein, Innherred

«"Ja til spinnvilt tull, ja til spilloppmakere og til å synge sanger vi kan."»

Guri Hjulstad, Trønderavisa

Av: Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen i samarbeid med Terje Mærli
Regi: Helena Wik
Musikalsk leder: Skjalg Raaen
Lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen
Scenografi/kostymedesign: Mari Lotherington
Kostyme- og rekvisittmaker: Berit Haltvik With
Maske/parykkmaker: Leo Thörn
Med: Hans Petter Nilsen
Tore B. Granås
Sigrid Husjord
Ida Maria Göransson