Produsentrollen med Kjetil Falkum

Kurshelg under Scenetreff Trøndelag

Kurshelg under Scenetreff Trøndelag

13. februar - 14. februar

Kurs

Teater er det umuliges kunst, og kunsten å gjøre det umulige mulig. God planlegging og smidig prosjektledelse er essensielt for å få mest mulig ut av de ressursene vi har til rådighet, realisere de villeste idéene, og lage den beste mulige forestillingen.

Kurset gir en innføring i hvordan produsenten får til nettopp dette - enten det er i stor eller liten skala, innendørs eller utendørs, med profesjonelle eller frivillige.

Vi tar for oss grunnleggende produksjonsplanlegging, organisasjonsstuktur, kontrakter og rettigheter, budsjettering, og forskjellige tilnærminger til å være en god leder.

Målet er at du skal få med deg noen verktøy som gjør produsentoppgaven både lettere og morsommere.

Kjetil Falkum er utdannet stage manager og production manager ved Royal Academy of Dramatic Art i London. Etter utdanningen har han jobbet frilans som inspisient, turnéleder og produsent for teater, musikaler, opera, festivaler og events, både i Norge og utenlands.

Her hjemme har han jobbet ved blant annet Hålogaland Teater, Riksteatret, Nationaltheatret, Kilden, Arktisk Filharmoni og Opera Østfold, for en rekke private teaterprodusenter, samt ti sesonger med Spelet om Heilag Olav på Stiklestad. De siste årene har han ledet teaterfestivalen Heddadagene for Norsk Teater og Orkesterforening.

For tiden bor og jobber Kjetil i seilbåten Inga, mens han utforsker norskekysten.

Det er 15 eksklusive plasser på kurset. Du sikrer deg en plass ved å betale kursavgift:

Jeg vil delta på produsentkurset!

Påmeldingsfrist: 1. februar

Ordinære Forestillinger