Bussen blåmåka

Sprudlende livsglede på hjul

Sprudlende livsglede på hjul

16. april - 19. juni

Forestilling • Barn og Familie

The Flying Seagulls Norge og Turnéteatret i Trøndelag sprer glede til folket på en risikofri måte: Med «Bussen Blåmåka», en fargeglad scene på hjul ruller vi rundt i Trøndelag og tilby gratis underholdning.

Du kan oppleve klovneri, sirkus og magi fra stuevinduet, verandaen eller døråpningen – altså på god og trygg avstand. Den rullende scenen finner parkeringsplasser og bakgårder der vi kan nå flere barn uten at de trenger å forlate husene sine. Det vil kun være fire aktører med på lasset, og vi gjennomfører strenge smitteverntiltak. Om det blir problemer med avstand pakker vi sammen og ruller videre.

THE FLYING SEAGULL PROJECT

The Flying Seagull Project er en veldedig organisasjon med røtter i Storbritannia, som jobber for å spre glede, varme og positivitet til barn i krise over hele verden. Over de siste 12 årene har vi besøkt og delt smil og latter med over 125 000 barn, og jobber blant annet mye med barn på flukt i Hellas. Nå har vi startet opp i Norge, og ønsker å spre glede her hjemme også.

«Bussen Blåmåka» har begynt med en uke spilling i Trondheim. I den kommende tiden vil vi sammen med Turnéteteatret i Trøndelag rulle ute på trønderske veier: En nabolagturné i Trøndelag fylke! Forestillingen er gratis for alle som vil se på.

TAKK TIL

Folkeakademiet Midt-Norge, Lager 11 på Sluppen, Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, Stjørdal kommune.

The Flying Seagulls Norge er en ideell organisasjon, og alle involverte i prosjektet Bussen Blåmarka jobber gratis. Hvis man ønsker det, er det mulig å vippse et bidrag til The Flying Seagulls Norge som går til videre arbeid med å glede barn i krisesituasjoner både i Norge og utlandet.