Bli med på laget vårt og skap oppmerksomhet rundt teatret

Vi søker støttespillere i hele Trøndelag


Som regionteater er Turnéteatret i Trøndelag genuint opptatt av å gi hele regionen rik tilgang på enestående kulturopplevelser. Dette gjør vi gjennom å turnere med engasjerende, involverende, provoserende, inspirerende og motiverende scenekunst. Vår største frykt er at folk går glipp av opplevelsene vi tilbyr, rett og slett fordi de ikke vet at vi er på besøk.

Derfor søker vi nå oppfinnsomme støttespillere som kan hjelpe oss å skape entusiasme og nysgjerrighet for godt teater, verve publikum, markedsføre og være en ildsjel på teaterets vegne i lokalsamfunnene.
Som støttespiller får du sjansen til å jobbe tett med teatret og fordeler som invitasjoner til premierer, mulighet til å ta med deg gjester og tilgang til forum hvor du utveksler ideer og tanker med andre.

Har du lyst: Ta kontakt med markedsleder Jorunn på telefon 915 70 881 eller send en e-post til post@turneteatret.no

En støttespiller å stole på

Stolen


Turnéteatret i Trøndelag har base og produksjonslokaler i Norges nyeste teaterhus på Verdal. Har du lyst til å eie en stol på Hovedscenen vår og derigjennom støtte aktiviteten vår?


Kjøp

  • Forkjøpsrett på din stol før forestilling

  • Invitasjoner til prøveforestillinger og generalprøver

  • Tilgang på rabatterte billetter på våre forestillinger

  • Varig merking av stol i hovedscenens amfi

  • Profilering på nettside

  • Invitasjon til årlig event for teatrets nettverk

Bidragets størrelse

Prisen per stol er kr 15.000,- pr. (inkl mva). Kjøp av stol er en markedsføringsutgift, og netto kostnad gir dermed skattemessig fradrag for mva.


Våre stolte stoleiere


Kværner

Amfi Verdal

GV Reklame

Alu Rehab

Scandic Stiklestad

T.Okkenhaug Transport AS

Verdal IL

Nord Auto AS