Drømmer du om å bli skuespiller? Vil du stå på scenen i Norges nyeste teaterhus?

18. juli 2018

Å bli eller ikke bli skuespiller... ?

Kurset er for deg mellom 13 til 16 år er et kurs for deg som allerede har litt kjennskap til teater og har lyst til å lære mer. Eller for deg som ønsker å utvikle deg selv og prøve noe nytt.

I løpet av fem dager får du undervisning av en profesjonell skuespiller. Du får mulighet til å møte en av skuespillerne fra Spelet om Heilag Olav, og lære om hvordan det er å jobbe som skuespiller. 

Kurset har fokus på skuespillerteknikk og vil gi en forståelse av hva det vil si å ha dette som yrke. Dette er noe av det som skal gjennomgås på kurset:

  • Tekst- og situasjonsforståelse
  • Samspill og dialog på scenen
  • Å skape en karakter

Praktisk informasjon

Kurset har 12 eksklusive plasser. Påmelding gjøres ved å betale deltakeravgift (1500,-): Trykk her for å melde deg på sommerteaterskolen.

Påmeldingsfrist: 1. juli 2018. 

Hvem: Ungdom i alderen 13-16 år

Når: 18.juli-22.juli

Hvor: Turnéteatret i Trøndelag sitt nye teaterhus på Minsaas Plass i Verdal. 

Helga Haga leder sommerteaterskolen

Helga Haga Redigert Foto Silje Kolaas

Helga Haga er utdannet skuespiller og sanger fra Bårdar akademiet og Guildford school of Acting i England. Hun har bred erfaring teaterregissør og kursholder, og har spisskompetanse på arbeid med barn og unge.

Helga arbeider som utøvende skuespiller og sanger, og eier og driver i tillegg Lyng kulturgård på Stiklestad. Der tilbys det både kurs og spennende teateropplevelser, rettet mot barn og unge. 


Et initiativ fra Kulturkvartalet Verdal

Unknown

Fire virksomheter har blitt naboer og gått sammen i Kulturkvartalet Verdal. Dette er et nyskapende partnerskap som skal løfte teater og kreative næringer til nye høyder i Trøndelag – og i Norge. At en kulturnæringshage, en kommune, en skuespillerutdanning og et regionteater inngår et så tett samarbeid er unikt i norsk sammenheng. Vi skal sørge for at samarbeidet gir synergier og utviklingskraft både innen kulturfeltet og i næringssammenheng. 

Sommerteaterskolen er ett av delprosjektene Kulturkvartalet Verdal har initiert.