Norges største gamer kommer til Steinkjer i høstferien

NOOB møter Noobwork 9.oktober


Han vil bli verdensmester i det populære spillet Fortnite, og er en av Norges mest populære YouTubere.

Tirsdag 9.oktober kl. 14.00 kommer Joachim Haraldsen, alias Noobwork, til Amfi kjøpesenter i Steinkjer.

- Vi ønsker å bidra til å skape mer forståelse og kunnskap mellom foreldre og barn som gamer. Derfor er vi glade for at Noobwork tar turen til Steinkjer i høstferien, sier markedsleder Jorunn Verstad Vodahl i Turnéteatret i Trøndelag.

Ungdom og gaming


- NOOB er en forestilling som handler om Maria på 13 år som er skikkelig god på å game. Maria er rasende fordi pappa ikke lar henne spille ferdig. Pappa er rasende fordi Maria bare sitter inne foran skjermen, sier regissør og manusforfatter Ane Aass i Turnéteatret i Trøndelag, som sammen med Rasmus Rohde har laget ungdomforestillingen NOOB basert på intervju med ungdom.

Her kan du lese mer om ungdomforestillingen NOOB.

NOOB er høstens storsatsing fra Turnéteatret i Trøndelag. Teatersjef Nora Evensen satser på nyskrevet teater for barn og ungdom.

- Vi ønsker å speile virkeligheten barn og unge befinner seg i. Derfor satser vi også på nyskrevet dramatikk for denne målgruppen, sier teatersjef Nora Evensen, som lover en spektakulær og rå teaterforestilling for barn fra ti år og oppover.

Les mer i Trønder-Avisa: Når skjermtid måles mot fysisk aktivitet

NOOB HAR PREMIERE 11. OKTOBER I VERDAL FØR DEN SKAL PÅ TURNÉ TIL RISSA, STEINKJER, GRONG, FLATANGER, OPPDAL, TRONDHEIM, STØREN OG LEKA.