Vi mangler fortsatt gutter og jenter til roller i Reisen til Julestjernen. Ny audition 14. mai

Bli med du også!


- Vi trenger gutter og jenter i alderen 6 til 12 år for å spille stjernetydere og snøfnugg i Reisen til julestjernen, sier regissør Ane Aass.

14. mai er det audition på rollene som stjernetydere og snøfnugg kl.17-20 på Teaterhuset i Verdal. Du trenger ikke å forberede noe før du kommer, men være motivert til å bruke mesteparten av din fritid på prøver fram til premiere 28.november. Forestillingene vil vare fram til jul.

- Vi søker de som liker å stå på en scene. Snøfnuggene har også en del dans, sier koreograf Hulda Vestvik.

Verdal Teaterlag og Turnéteatret i Trøndelag gjentar suksessen fra 2017 og setter opp juleklassikeren Reisen til Julestjernen av Sverre Brandt, der 5400 publikummere kom for å se.

Her kan du lese mer om forestillingen som har premiere 28. november.

Trenger du mer informasjon ta kontakt med produksjonsleder Marte på telefon 95843393 eller epost marte@turneteatret.no

Turnéteatret i Trøndelag sitt nye Teaterhus ligger i Verdal sentrum.

Her finner du oss.

Bli med du også! Nesten 70 aktører på scenen og 30 rundt trengs for å sette opp juleklassikeren Reisen til julestjernen. I 2017 ble forestillingen en suksess med gode kritikker.  (Foto: Espen Storhaug)Bli med du også! Nesten 70 aktører på scenen og 30 rundt trengs for å sette opp juleklassikeren Reisen til julestjernen. I 2017 ble forestillingen en suksess med gode kritikker. (Foto: Espen Storhaug)
Vil du spille disse i Reisen til julestjernen? Vi trenger gutter og jenter til å spille stjernetydere. Kom på audition! (Foto: Espen Storhaug)Vil du spille disse i Reisen til julestjernen? Vi trenger gutter og jenter til å spille stjernetydere. Kom på audition! (Foto: Espen Storhaug)