Vår inspisient og produksjonsmedarbeider skal ut i foreldrepermisjon, og vi søker en vikar i ett år i 100% stilling fra 1. mai 2019 med arbeidssted i Verdal.


Arbeidet som inspisient er variert. Vi søker etter en fleksibel og sosial person med gode kommunikasjons- og lederegenskaper, som kan arbeide i tverrfaglige team og som er opptatt av å skape og vedlikeholde gode relasjoner. Vi ser etter deg som er systematisk og strukturert, er løsningsorientert og kan håndtere mange oppgaver samtidig som du beholder god oversikt.

Det kan inngå arbeid som suffli, manusbearbeiding, kjøring av lyd under prøver og noe arbeid med innhenting av rekvisitter i tillegg til vanlige inspisientoppgaver. Ved større produksjoner følger inspisienten produksjonen videre ut på turné, og går da også inn som turnéleder. Det er turnéplikt tilknyttet stillingen og arbeid på kveldstid må påregnes.

I periodene utenom prøver og turné vil stillingen bestå av mer generelt produksjonsrettet arbeid. I dette ligger hovedsakelig planlegging og tilrettelegging for kommende produksjoner i samarbeid med produksjonsleder.

Høyere utdanning innen scenekunstproduksjon er ønskelig, men relevant erfaring kan veie opp for dette. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Turnéteatret i Trøndelag kan tilby en spennende arbeidsplass, med gode kolleger og spennende prosjekter. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

Lønn etter tariff ihht Teateroverenskomsten.

Søknadsfrist er 1. april 2019.

Søknad med cv og referanser sendes på e-post til produksjonsleder marte@turneteatret.no