27. oktober 2018

Kursinnhold


Kurset har som mål å gi kursdeltakerne verktøy og metoder for å skape nye karakterer, samt utvikle karakterer man allerede har inne. Det er først og fremst den fysiske tilnærmingen i karakterarbeidet vi kommer til å fokusere på, men i tillegg jobber vi ut fra et tekstlig utgangspunkt.

  • Hvordan kan vi bruke teksten til å finne karakterer?
  • Hvordan skape karakterer som hjelper teksten?

Det er i de små detaljene at de virkelig gode karakterene ligger. Kurset vil samarbeide med regikurset i løpet av helgen.

Kurset er muliggjort gjennom samarbeid med Norsk Revyfaglig Senter.

Kursholder: Alexander Solhaug Rindestu

Kursbilde Alexander Rindestu


Alexander Solhaug Rindestu (1983) jobber som skuespiller i Rimfrost produksjoner SA. Teatergruppens siste produksjon «Tobias og dagen det smalt» ble belønnet med Heddaprisen for beste barneforestilling. Alexander har vært medlem av Rimfrost produksjoner siden sommeren 2007 og er skuespiller, konseptutvikler og nestleder i kollektivet. Han er bosatt i Tromsø og er del av den daglige administrative og tekniske driften.

Alexander assosieres først og fremst med humor. Som skuespiller og historieforteller med bakgrunn fra revymiljøet, og en usedvanlig god komisk timing, er det få ting han ikke kan få publikum til å le av. Han har i mange år drevet kursvirksomhet i karakterutvikling for HATS (Hålogaland amatørteaterselskap).

Meld deg på!


Det er 12 eksklusive plasser per kurs. Du er sikret plass på kurset ved å betale kursavgift:

Kurs 4 (Skuespillerarbeid i revy og folkekomedie):https://turneteatret.ticketco....

Påmeldingsfrist: 1. oktober

Praktisk informasjon


Tidsskjema og annen praktisk informasjon.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Tore B. Granås: tore@turneteatret.no