Stadig flere finner sine favorittstoler på Norges nyeste teaterhus. Frode Norum Steen i Falstad Regnskapsservice er nå den odle eier av en teaterstol. Til evig tid.

Teatersjef Nora Evensen (Foto: Silje Kolaas)

50 teaterstoler skal bort! Frode Norum Steen i Falstad Regnskapsservice er nå den odle eier av en teaterstol. Til evig tid. Stadig flere vil ha teaterstoler på Norges nyeste teaterhus.

- Vi vil bevege deg og lage gode teateropplevelser, sier teatersjef Nora Evensen ved Turnéteatret i Trøndelag. 

Det nye teaterhuset i Verdal er et av landets mest moderne teaterhus. Både som et produksjonshus for teaterforestillinger som skal ut på vegen, og som vert for forestillinger og ulike typer arrangementer. Her vil teatret ha egne premierer og forestillinger , og vil huse Riksteatret når de er på turné. 

- Vi vil være et levende teaterhus. Og vi ønsker at lokalene skal være aktivt i bruk parallelt med teatrets aktivitet, sier teatersjefen. Hun ønsker lokale aktører hjertelig velkommen på omvisning i huset. 

- Spennende med nytt teaterhus.

Nå legger teatret 50 teaterstoler ut for salg. Den som kjøper en teaterstol, blir eier av denne til evig tid. Frode Norum Steen driver Falstad Regnskapsservice, og er opptatt av vekst og utvikling i regionen. Han fant sin favoritt på første rad.

- Det ble nummer ti, sier Frode Norum Steen. Han ønsker å støtte opp om lokalt næringsliv, og synes det er spennende med et nytt teaterhus.

- Vi ønsker å selge teaterstolene i salen til privatpersoner og næringsliv, som er opptatt av vekst og utvikling. Vi ønsker å skape tilhørighet til et spennende teaterhus og samspill om muligheter, sier markedsleder Silje Kolaas. 

De som kjøper teaterstoler vil få spesielle tilbud, og vil bli invitert til egne events.

Er du interessert i en teaterstol? Ta kontakt med Stian Johannessen 46413288, epost: stian@turneteatret.no