Bli med og lag Trøndelags største pepperkakeby

Xx7 Nqu2G


I løpet av desember skal vi sammen forvandle malersalen i Teaterhuset til Trøndelags mest spektakulære pepperkakeby.

Vil du være med?

Vi inviterer barnehager, skoler, bedrifter, familier – og akkurat deg, til å bygge et pepperkakehus og finne den perfekte beliggenheten til det i pepperkakebyen.

Hvem blir din nye nabo?

Unknown 1


I løpet av tre uker vil pepperkakebyen reise seg og bli stadig mer eventyrlig, hus for hus. Husene står side om side og danner nye nabolag. Her kan overraskende naboskap oppstå og danne grobunn for uventede bekjentskaper og magiske møter.

Hver lørdag i desember kan du komme på besøk og bygge videre på pepperkakebyen ved å bidra med nye hus eller ved å fylle stjernehimmelen over den nyskapte pepperkakebyen i teaterets juleverksted.

Du kan også se den opplyste pepperkakebyen når du måtte ønske, gjennom vinduene i Malersalen.


Juleverksted med deling av hemmelige juleønsker

Img 3729


Tre lørdager i desember er det juleverksted på Teaterhuset. Vi har forvandlet teatrets verksteder til et sted for julemagi og spennende opplevelser. Her kan du lage julestjerner og fylle dem med juleønsker for deg selv og for andre, og til slutt vil en skuespiller ta deg med på en magisk reise inn i pepperkakebyen.

Det er gratis inngang, og du kan melde deg på ved å trykke «kjøp billett» eller møte opp på teatret den 1. desember klokken 17-19, den 8. eller den 15. desember klokken 12-14.

Det er åpen kafé under alle juleverkstedene.

Innlevering av pepperkakehus


Det er mulig å levere pepperkakehus hver dag i desember mellom 10.00 – 15.00, i tillegg ved arrangementer på teaterhuset.

Alle som flytter inn i pepperkakebyen, enten ved å levere et pepperkakehus eller ved å delta på juleverkstedet er invitert til nabofest 12.januar.

Gi en julegave som berører: Kjøp gavekort på teaterbilletter her.

VerkStedScene

Kulturraadet Hvit Stor


Dette prosjektet er en del av VerkStedScene, som er støttet av Norsk Kulturråd.