En magisk sirkusforestilling som passer for hele familien

En sirkusforestilling om årets kjedeligste dag


Når Antti kjeder seg går han til skrapsamlerne Jonny og Leif Nordin, verdens beste naboer. De hevder at akkurat som julaften og Sankthansaften så finnes det også en «Tråkmånsafton». Det er rett og slett årets kjedeligste dag, og den er akkurat i dag.

Det finnes mange fine tradisjoner knyttet til denne dagen som tingrydding, garderobefiske og badekardykking. Men uansett hvor hardt de prøver å kjede seg, feiler de; det blir isteden en skikkelig morsom dag.

Sirkusartistene Julietta Birkeland, Jenny Soddu og Jean-Hicham Rahmoun spiller rollene som Antti og skrapsamlerne Jonny og Leif Nordin. De forteller en historie der alt faller, popper opp og sykler avgårde. Med akrobatikk, objektmanipulasjon og sjonglering blir publikum innviet i Tråkmånsaftons uventende tradisjoner.

Basert på en barnebok av Adam Dahlin og i dramatiseringen av Stina Oscarson.

Utøverne i forestillingen snakker svensk.

Kompani Giraff (SE)


Kompani Giraff har sine røtter fra den legendariske varietéen «Salong Giraff» i Stockholm som oppsto i starten av årtusenskiftet. En av de kreative kreftene bak showet, sirkusartisten Viktoria Dalborg, bestemte seg for å fortsette arven og dannet Kompani Giraff. Hun slo seg sammen med tryllekunstneren Axel Adlercreutz og motedesigneren Sus Soddu. Sammen med et håndplukket ensemble skaper de tre kunstneriske lederne helt unike forestillinger med visuell eleganse, myk magi og intelligent koreografi - som i dag er selve signaturen til Kompani Giraff

Forestillingen er en del av Kortreist Dansefestival

Logo Kortreistdansefestival

Les mer om Kortreist Dansefestival her

Forestillingsdetaljer
Av: Adam Dahlin
Dramatisering:Stina Oscarson
Regi:Viktoria Dalborg
Musikk:Magnus Larsson
Scenografi og kostymedesign:Sus Soddu
Lysdesign:June Horton-White
Maske:Matilda Bragner
Magikonsulent:Axel Adlercreutz
Koreografikonsulent:Katarina Lundmark
Film og foto:Isak Stockås
Med:Julietta Birkeland
Jenny Soddu
Jean-Hicham Rahmoun
Produsent: Kompani Giraff