Fredag 4. desember kommer Stand Up Trondheim til Teaterhuset i Verdal med 3 herlige komikere!

Ronny Torsteinsen

Ronny Torsteinsen

Ronny Torsteinsen er Stjørdals store sønn! Oppfostret på snus og traktor har han blitt en virkelig trønderorginal. Han har hatt sitt eget radioprogram, stått på de største scenene i Norge og blitt omtalt om en komet i standup bransjen. Adressa omtalte han som "herlig fri for sperrer for hva som er stuerent å si når man har en mikrofon tilgjengelig, uforutsigbar, rå og spennende på scenen". Han har reist rundt i Norge med juleshow og virkelig skapt seg et navn i standup-verden. Ronny fleiper om sin mørke fortid, men han gjør det så morsomt at det ikke virker mørkt i det heletatt. Han har herlig selvironi, rå attitude og masse energi.

Hroar Nordhaug

Hroar Nordhaug

Men sine 203 cm er Hroar uten tvil en av Norges største komikere. Etter mange år i revy, spel og som morromann er han en dreven og scenevant komiker. Hroar er en bondetamp fra skatteparadiset Kvål som med sin treffsikre selvironi gjør rent bord i alle sammenhenger og er ett godt valg som konferansier og humorinnslag

Mariell Køste

Mariell Køste

Mariell ble i 2015 kåret til Norges morsomste nykommer under Humorfest i Bergen. Med denne hederstittelen i beltet fikk hun dra til Edinburgh for å representere Norge i verdens kanskje viktigste humorfestival. Mariell har en herlig scenetilstedeværelse og mimikk, og bruker den til det fulle mens hun snerrer mot stort sett alt og ingenting.

En trygg ramme for gode opplevelser

Corona

Vi tar smittevern på det største alvor og følger myndighetenes anbefalinger.

Les mer om hvordan vi sammen kan skape en trygg ramme for gode opplevelser:

https://www.turneteatret.no/nyheter/trygg-teateropplevelse-om-smittevern