En moderne kjærlighetshistorie

De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen.

"Pust" settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.

En trygg ramme for gode opplevelser

Corona Virus 352Be7Abf9A69A4Afa6Acf78E1224035 4B6F8C0B3Ddb68538419B472112E5A22

Vi tar smittevern på det største alvor og følger myndighetenes anbefalinger.

Les mer om hvordan vi sammen kan skape en trygg ramme for gode opplevelser:

https://www.turneteatret.no/nyheter/trygg-teateropplevelse-om-smittevern

Forestillingsdetaljer
Av: Duncan Macmillan
Oversatt av: Michael Evans
Regi: Marie Blokhus
Kostymedesigner, Scenograf:Katja Ebbel Frederiksen
Komponist: Ingrid Olava
Lysdesigner:Oscar Udbye
Lyddesigner: Nils Wingerei
Produsent: Rebecca Mathisen
Forlag: Teaterforlaget Colombine