Opera som treffer deg midt i hjertet

Turnéteatret inviterer for første gang til Operapub. Og vi får gleden av å oppleve den lyriske sopranen Camilla Stenhoff Vist og tenoren Torstein Fosmo, akkompagnert av Atmasukha Ananda.

Opera er musikk, sang og teater på en gang. Og vi garanterer en variert kveld, med utdrag fra både kjent og ukjente stykker. Det blir en variert kveld med store følelser og store fortellinger.

Dørene åpner kl 1900. Konsertstart er kl 2000

Camilla Stenhoff Vist

Camilla Sw

Camilla Stenhoff Vist er fra Inderøy i Trøndelag. Den store musikkinteressen ble for alvor stadfestet på musikklinjen ved Inderøy Videregående skole. Etter to år ved Norges Musikkhøgskole fikk hun muligheten til å delta i et utvekslingsprogram ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, Danmark. Her studerte hun hos den anerkjente sangpedagogen Susanna Eken. Dette samarbeidet førte til at hun allerede året etter ble tatt opp på det tre-årig studiet ved Det Kongelige Danske Opera Akademiet i København. Camilla ble værende student hos Susanna Eken til hun avla sin eksamen i 2010.

Sammen med pianist Jo- Lingen Jacobsen gjorde hun en fordypning i det nordiske sang- repertoaret. De tolket komponister som Peter Heise, Jean Sibelius, Ture Rangstrom og Edvard Grieg. Samarbeidet førte til en lengre turne i samarbeid med Rikskonsertene. Høydepunktet på turneen var en egen recital pa Troldhaugen, Griegmuseet i Bergen i 2011.

Gjennom flere år som frilans sanger, har Camilla hatt gleden av a være solist med orkester som Det Kongelige Danske Kapell, Tivolis Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester. Kristiansund Sinfonetta, Kristiansund symfoniorkester and Vestfold symfoniorkester. Camilla har jobbet med dirigenter som Marc Soustrot, Friedemann Layer, Tobias Ringborg, Christian Badea, Jonathan Schiffmann, Kjell Seim and Torodd Wigum.

Torstein Fossmo

Torstein F

Torstein Fosmo (f.1990) er tenor og kommer fra Hommelvik. Han har en bachelor i utøvende klassisk sang fra NTNU og har studert musikkdramatikk ved Musikhögskolan i Malmö/Malmö Opera.

Torstein har bred erfaring både som sanger, skuespiller, arrangør, dirigent og komponist. I perioden 2016-2018 har han hatt flere engasjementer ved Malmö Opera; blant annet i Snödrottningen» (2016), B.F. Pinkerton i turneproduksjonen «Butterfly» (2017) og til sist Georg i «Parken» (2018).

Han har også hatt flere engasjement for Opera Trøndelag og var festivalartist under Trondheim Kammermusikkfestival 2016.

Torstein har mottatt flere priser, blant annet MalvikBladets talentpris i 2008, Sparebank1s Talentstipend i 2017 og Malvik kommunes kulturpris i 2012.

Atmasukha Ananda

Atmasukha Ananda

Atmasukha Ananda, tidligere Knut Erik Jensen, bor i Selbu og er fast ansatt timelærer på NTNU, Institutt for musikk, leder for pianoklassen på lørdagsskolen, Trondheim Kulturskole og har en liten stilling ved kulturskolen i Selbu. I tillegg har han en aktiv frilanskarriere. Han har en mastergrad fra konservatoriet i Trondheim. Han har i mange år vært en ettertraktet musiker i Trøndelag, ikke minst innen opera som akkompagnatør og repetitør, og som kammermusiker og solist.

Siden 2007 har han spilt nært 200 konserter i USA, mest som soloartist, men også med sangere og som solist med orkestre. De senere årene kan nevnes framføring av samtlige av Griegs romanser i Seattle fordelt på 7 konserter, og som solist i Grieg og Klaus Egge klaverkonserter. Av egne prosjekter jobber han mye med norsk pianomusikk, både ved å bestille nye verker fra komponister og finne fram stykker som ikke er så ofte spilt.

En trygg ramme for gode opplevelser

Corona

Vi tar smittevern på det største alvor og følger myndighetenes anbefalinger.

Les mer om hvordan vi sammen kan skape en trygg ramme for gode opplevelser:

https://www.turneteatret.no/nyheter/trygg-teateropplevelse-om-smittevern