Adventsmatiné for 14.gang


Hagergrynkompaniet trår til igjen og arrangerer "Adventsmatiné" for 14.gang. Også denne gangen i "Turnéteatret i Trøndelag", søndag 1.desember klokken 13.00.

Hagergrynkompaniet er stolte av å vise et fullspekket program med sang og musikk som retter seg mot et publikum i voksen alder, men forestillingen er selvsagt åpen for alle. Gjennom dette arrangementet ønsker vi å legge til rette for en trivelig 1.søndag i advent for vårt publikum. Vi skal presentere god og trivelig underholdning i teatersalen på Turnéteatret.

Maija Skille


Maija Skille er en av våre gjester. Hun kommer fra Levanger og er uteksaminert fra Sibelus-Akademiets operaskole i Helsinki. Hun hadde sin internasjonale debut i Händels opera Alcina ved Teatro Municipal de Santiago i Chile i 2010. Siden har hun freelancet i både inn- og utland. Ved Den Norske Opera har hun gjort roller i Carmen, La Traviata og Tryllefløyten. Skille har siden januar 2017 vært ansatt som sangpedagog ved Skuespillerutdanningen på Nord Universitet.

Julie Vikestad Olsen


Navnet Julie Vikestad Olsen er etter hvert kjent for mange. Hun gikk hos sangpedagog Janka Sandnes på Kulturskolen fra 11-årsalderen og siden har musikk stått høyt på prioriteringslista. Vi kjenner Julie spesielt godt fra Verdal Teaterlag og Turnéteatrets oppsetning av "Reisen til Julestjernen" (2017) der hun gjorde stor suksess i rollen som Sonja.

I 2018 ble hun håndplukket til å synge duett med Sissel Kyrkjebø i storsalen i Olavshallen i Trondheim.Noe som oppfylte en barndomsdrøm for Levanger-artisten. Om kort tid venter for øvrig et nytt kapittel for Julie, som starter som lærer ved Markabygda Montessoriskole. Der skal hun - naturligvis - undervise i blant annet musikk.

Petter Andreas Røstad og mange mange flere


Petter Andreas Røstad har vært en av oss i Hagergrynkompaniet i mange år. Petter A. har lovet å holde på tradisjonen med å spille «Jularbos julvals». Også i år har han med seg ingen ringere enn Bård Bratli, vokalist i «Vømmølgutan».

1. års teaterstudentene ved Nord Universitet vil tradisjon tro være med oss med flott korsang. Kalle Garli er musikalsk ansvarlig. I orkesteret har han med seg André Dyrstad, Toralf Lund, Trond Solberg, Halvar Matberg og Helge Westerfjell. Dette er musikere av beste slag og kjent fra forskjellige oppsettinger, bl.a. «Jul i Sul». Irene Kverkild vil også i år glede oss med dikt. Hagergryn-koret er også på plass. Og, Rune Dillan har alltid vært vår trofaste konferansier.