Finnes det plass i samfunnet vårt for menneskelige feilvarer? Og klarer vi å akseptere oss selv og hverandre som feilvarer?


Blant reoler, matvarer og fargerike reklameplakater vandrer handlende kunder og ansatte. En mosaikk av forskjellige historier, om mennesker i små og store livskriser som gradvis blir til et fellesskap - et kor. Klagesanger og tankestrømmer høres, handlekurver fylles. Butikken - i likhet med samfunnet - byr på uendelige valgmuligheter. Kunder prøver å handle riktig samtidig som de navigerer seg mellom varer og feilvarer. “Feilvare” er en stedsspesifikk forestilling i en matvarebutikk av Liavaag/Lindberg.

Liavaag/Lindberg

Liavaag/Lindberg er et kompani som utvikler og jobber innen scenekunst. Kompaniet har en tverrfaglig kunstnerisk profil, med mål om å skape samtidsaktuell kunst for et bredt publikum. De lar omgivelser/arkitektur/steder være utgangspunktet for deres prosjekter. Kompaniets arbeid består av blant annet forestillingen "MELP - mennesker er laget av porselen” spilt ved Bærum Kunsthall. I 2020 er de aktuelle med barneforestilling “SeaMe!” i samarbeid med RemoteControl Theatre. Både Ingrid Liavaag og Silje Lindberg er utdannede skuespillere. Lindberg studerte ved Teaterhøgskolen i Trøndelag (Nord Universitet). Liavaag studerte ved Ecole Jacques Lecoq, LEM (Laboratory of Movement Study) i Paris og tar nå master ved Teaterhøgskolen i Oslo.

Forestillingen spilles under åpningstiden til Rema 1000 butikker i Verdal, Inderøy og Steinkjer.

NB! Max 20 personer per forestilling

Støttet av: Norsk Kulturfond, Spenn, FFUK, Trøndelag Fylkeskommune, Steinkjer kommune og Rosendal Teater.

Forestillingsdetaljer
Av: Liavaag/Lindberg
Regi: Ingrid Liavaag
Manus: Ingrid Liavaag
Dramaturg:Siri Løkholm Ramberg
Lyddesigner: Yvonne Stenberg
Komponist:Martin Rane Bauck
Kostyme: Jenny HIlmo Teig
Tekniker:Leik Rinne Raknes
Grafisk design: Ginevra Dondina
Foto: Daniel Al Paida Larsen
Produsent:Rose Aker
Med:Petra Casale
Oda Aunan
Cecilie Solberg
Silje Lindberg