Gratis og risikofri underholdning

The Flying Seagulls Norge og Turnéteatret i Trøndelag skal spre glede til folket på en risikofri måte: Med «Bussen Blåmåka», en fargeglad scene på hjul, vil vi fra midten av april rulle rundt i Trøndelag og tilby gratis underholdning.

Bussen Blåmåka sprer glede, klovneri, sirkus og magi foran stuevinduet, verandaen eller døråpningen din. Ta kontakt for å gi oss tips til hvor vi kan dra. Vi ønsker å glede de som trenger det aller mest. Smitte- og risikofritt! Besetningen i Bussen Blåmåka er fra venstre Sjåfør Rodgeir Augustinus Geving, musiker Jo Heimdal Eik, sjefsklovn Bendik Sjømæling Nordgaard og i bua bak er musiker Markus Wisth Edvardsen. (Foto: Henriette Urke Kittelsen)Bussen Blåmåka sprer glede, klovneri, sirkus og magi foran stuevinduet, verandaen eller døråpningen din. Ta kontakt for å gi oss tips til hvor vi kan dra. Vi ønsker å glede de som trenger det aller mest. Smitte- og risikofritt! Besetningen i Bussen Blåmåka er fra venstre Sjåfør Rodgeir Augustinus Geving, musiker Jo Heimdal Eik, sjefsklovn Bendik Sjømæling Nordgaard og i bua bak er musiker Markus Wisth Edvardsen. (Foto: Henriette Urke Kittelsen)

Du kan oppleve klovneri, sirkus og magi fra stuevinduet, verandaen eller døråpningen – altså på god og trygg avstand. Den rullende scenen finner parkeringsplasser og bakgårder der vi kan nå flere barn uten at de trenger å forlate husene sine. Det vil kun være fire aktører med på lasset, og vi gjennomfører strenge hygienetiltak. Om det blir problemer med avstand pakker vi sammen og ruller videre. Vi er i dialog med kommunene vi besøker for å sørge for at sikkerheten blir ivaretatt. Vi ber alle om ikke å oppsøke eventet. Hvis det blir et samlingspunkt blir vi nødt til å avslutte.

Vær hjemme: Vi kommer hjem til DEG!

NB! Har du tips til hvem vi kan besøke? Vi trenger adresse, navn og strøm. Ta gjerne kontakt med oss via dette skjemaet: Kor ska Bussen Blåmåka reis hæn? Tips oss her!

Bussen Blåmåka utenfor en institusjon i Trondheim til stor glede for både brukere, ansatte og naboer. Tips oss til hvor vi kan dra i skjemaet over.  (Foto: Henriette Urke Kittelsen)Bussen Blåmåka utenfor en institusjon i Trondheim til stor glede for både brukere, ansatte og naboer. Tips oss til hvor vi kan dra i skjemaet over. (Foto: Henriette Urke Kittelsen)

The Flying Seagull Project

The Flying Seagull Project er en veldedig organisasjon med røtter i Storbritannia, som jobber for å spre glede, varme og positivitet til barn i krise over hele verden. Over de siste 12 årene har vi besøkt og delt smil og latter med over 125 000 barn, og jobber blant annet mye med barn på flukt i Hellas. Nå har vi startet opp i Norge, og ønsker å spre glede her hjemme også.

«Bussen Blåmåka» har begynt med en uke spilling i Trondheim. I den kommende tiden vil vi sammen med Turnéteteatret i Trøndelag rulle ute på trønderske veier: En nabolagturné i Trøndelag fylke! Forestillingen er gratis for alle som vil se på.

Bussjåfør Rodgeir Augustinus Geving har godt humør og ser fram til å rulle rundt i Trøndelag for å glede små og store.  (Foto: Henriette Urke Kittelsen)Bussjåfør Rodgeir Augustinus Geving har godt humør og ser fram til å rulle rundt i Trøndelag for å glede små og store. (Foto: Henriette Urke Kittelsen)

Takk til


Folkeakademiet Midt-Norge, Lager 11 på Sluppen, Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, Stjørdal kommune.

The Flying Seagulls Norge er en ideell organisasjon, og alle involverte i prosjektet Bussen Blåmarka jobber gratis. Hvis man ønsker det, er det mulig å vippse et bidrag til The Flying Seagulls Norge som går til videre arbeid med å glede barn i krisesituasjoner både i Norge og utlandet.

spleis.no/flyingseagullsnorge