Med Marte Hallem, Rasmus Rohde og Ronny Kjøsen. Det blir fin musikk og god stemning. Humor og god drikke. Det er nok ikke fritt for at det også blir magiske toner på både gitar, trekkspill og trøorgel. Også en dæsj advent, selvfølgelig.

Adventstemning i foajéen på Turnéteatret i Trøndelag

Hva har Rasmus Rohde, Marte Hallem og Ronny Kjøsen til felles? Jo, de er alle musikere og komponister fra Trøndelag, og holder nå sin aller første intimkonsert sammen. 

Det skal skje i Turnéteaterets foajé i Verdal den 1. desember kl 21.00.

Rasmus er nasjonalt kjent for sin særegne barnemusikk, har gitt ut mange kritikerroste plater og vunnet flere spellemannspriser. I tillegg til å turnere med Rasmus og verdens beste band, satser han nå i voksensegmentet, og på denne intimkonserten i Verdal kommer publikum til å få høre en del nye låter fra Rasmus, i tillegg til sanger som ”Mor og far sin sang”, ”Bursdan te Jesus”, ”Gul snø”, og "Jul en gang te", for å nevne noen. Sistnevnte låt er fra fjorårets kritikerroste oppsetning "Snøhula" på Nord-Trøndelag Teater/Turnéteatret.



Ronny Kjøsen er organist og trekkspiller, og en "nestor" innen trøndersk folkemusikk og gammeldans. Han er et oppkomme av gode historier og en mye brukt komponist og arrangør. 

Marte har gitt ut to album, og Rasmus var gitarist og arrangør på den første av de to platene. Hun kommer til å framføre noen låter derfra, samt sanger som ”En gammel raubrun boks med kakemenner”, ”Hvis du kom” og ”Fimbulnatta”. Marte jobber også med ny musikk, og ønsker å presentere noen nye låter i samarbeid med Rasmus og Ronny denne kvelden. I tillegg får publikum høre noen skråblikk på jul- og adventsfeiring, og kanskje blir også Marte såpass julenostalgisk at hun må ta med et par egne versjoner av sine yndlingsadventslåter.

Med Marte Hallem, Rasmus Rohde og Ronny Kjøsen