Hagergrynkompaniets Adventsmatine

For 15.gang inviterer Hagergrynkompaniet til Adventsmatiné

For 15.gang inviterer Hagergrynkompaniet til Adventsmatiné

28. november

Arrangement

8.oktober mottok en overrasket gjeng i Hagergrynkompaniet "Folkehelseprisen i Trøndelag" 2021. Prisen fikk de fordi de gjennom sin eksistens og aktivitet gir sosial støtte og nettverk, og dermed skaper økt trivsel og livskvalitet.

Hagergrynkompaniet ønsker å nå et voksent publikum, men adventsmatineen er åpen for alle. Gjennom dette arrangementet ønsker de å legge til rette for en trivelig 1. søndag i advent for publikum, med god og stemningsskapende underholdning.

I år kan Hagergrynkompaniet ønske Marte Austad Østgård velkommen som gjest. Sang og teater har vært en av hennes store interesser helt siden hun var lita og hun har stått på både store og små scener. Hun har vært med på ulike teateroppsetninger i tillegg til ulike sangoppdrag lokalt.

På teaterscenen har vi sett Marte i «Spelet om Heilag Olav» og Verdal Teaterlag jubileumsoppsetting «Kjendishotellet». Ikke å forglemme Styggdals-nemndas oppsetting av «Ormstunge – en rånebil–opera», hvor hun spilte hovedpersonen Helga. Hun sang så vakkert at det gikk kaldt nedover ryggen på publikum.

I 2020 var hun gjesteartist i Kevin Hovdahls julekonsert «Julenatt». I Verdal Teaterlag sin hovedproduksjon 2021/22 «Optimist» med musikk av Jahn Teigen har Marte en av hovedrollene.

Frank Scott er for de fleste kjent som frontmann i dansebandet Nordans, men dette er en mann med mange jern i ilden. Han jobber blant annet som pianoentertainer og har lang fartstid som seniorunderholder. For øyeblikket jobber han med et konsept for godt voksne kalt «Ønskekvisten». Dette er konserter der publikum får være med å bestemme konsertens repertoar.

Frank har også sitt eget radioprogram på Radio Trøndelag, som heter «Fri og Frank».

Petter Andreas Røstad har vært en av oss i Hagergrynkompaniet i mange år. Petter A. har lovet å holde på tradisjonen med å spille «Jularbos julvals». Også i år har han med seg Torfinn Hofstad, Stig og Bård Bratli, vokalist i «Vømmølgutan».

Kalle Garli er musikalsk ansvarlig. Orkesteret består av André Dyrstad, Toralf Lund, Trond Solberg, Halvar Matberg og Helge Westerfjell. Dette er musikere av beste slag og kjent fra forskjellige oppsettinger, bl.a. «Jul i Sul».

Irene Kverkild vil også i år glede oss med dikt. Hagergryn-koret og Rune Dillan er på plass for å «lose» oss gjennom forestillingen.

1. års Teaterstudentene ved Nord Universitet vil tradisjon tro være med oss med flott korsang.

Billetter kan også kjøpes i foajeen på teaterhuset på fredager mellom kl. 11.00 og 14.00

Med: Hagergrynkompaniet
Gjesteartister: Marte Austad Østgård
Frank Scott
Petter Andreas Røstad
Torfinn Hofstad
Stig Bratli
Bård Bratli
1.års teaterstudenter ved NORD UNIVERSITET
Musikalsk ansvarlig: Kalle Garli
Orkester: André Dyrstad
Toralf Lund
Trond Solberg
Halvar Matberg
Helge Westerfjell
Dikt: Irene Kverkild
Forestillingslos: Rune Dillan

Ordinære Forestillinger